Opis
OSNOVNI PODATKI: Sladkorni trs je trajnica in izhaja iz družine trav in v steblu vsebuje okoli 10 % saharoze na enoto suhe teže. Iz BIO sladkornega trsa pridobivamo BIO trsni sladkor v različnih fazah, katere tudi definirajo vrsto oz. granulacijo sladkorja. Sladkorni trs (Saccharum officinarum), je osnovna rastlina za proizvodnjo trsnega sladkorja. Rastlina je bila prvič najdena v Indiji in kasneje s kolonizacijo prenešena še v druge dele sveta. Bio rjavi trsni sladkor Demerara BUFO ORGANIC ima prijetno sladko aromo in lepo zlato barvo.
UPORABA: BIO rjavi trsni sladkor Demerara je primeren za slajene tako hladnih kot toplih jedi, raznih napitkov ter za pripravo peciva in slaščic. Priporočamo uživanje v zmernih količinah.
PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.
uporabno najmajn do: avgust 26
Proizvaja: BUFO EKO, Aškerčeva ul. 14, 3000 Celje