Pralne vrečke za sadje in zelenjavo

3,99 

Opis

Vrečke iz rabljenih zaves so pralne in zračne, namenjene za nakupovanje in shranjevanje sadja in zelenjave. Tako vrečko lahko prinesete s seboj po nakupih ter zamenjate obstoječe plastične vrečke za enkratno uporabo, ki so v trgovinah na voljo, da v njih tehtamo sadje in zelenjavo.

V trgovinah s sadjem in zelenjavo dnevno porabimo ogromne količine vrečk za enkratno uporabo. S temi vrečkami se zelo onesnažuje okolje, zato bo sčasoma uporaba teh vrečk prepovedana, nadomestile jih bodo pralne vrečke iz tekstila za večkratno uporabo.

Velikosti so različne, odvisno od ostankov.

Koda artikla: 4700021

IT: Sacchetti ricavati dalle tende

I sacchetti ricavati da vecchie tende riciclate sono lavabili e lasciano trapassare l’aria, sono adibite all’acquisto di frutta e verdura. Potete portare questo sacchetto con voi al posto di prendere quelli monouso forniti dal negozio, per pesare appunto la frutta e la verdura. Nei negozi quotidianamente vengono usati enormi quantità di sacchetti usa e getta. Con questi sacchetti si crea un impatto ambientale notevole, quindi poco a poco l’uso (o meglio, la vendita) di questi ultimi sarà vietato, e saranno sostituiti da sacchetti in tessuto riutilizzabili e lavabili.

Le grandezze sono diverse, dipende dai resti delle tende. 

Codice Articolo: 4700021